Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Wimbledon: “Αγριεμένος” Ναδάλ! Σαν… τελικός με Φέντερερ – video

Wimbledon: “Αγριεμένος” Ναδάλ! Σαν… τελικός με Φέντερερ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Λάμψη… τελικού στους “4” του Wimbledon! Ο Ράφα Ναδάλ νίκησε με ευκολία τον Σαμ Κέρεϊ και θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ στα ημιτελικά του αγγλικού Grand Slam.

Ένας ημιτελικός… όλα τα λεφτά! Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ θα συναντηθούν στους “4” του Wimbledon για πρώτη φορά μετά το 2008, σε ένα ματς που αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος.

Λίγα λεπτά μετά την πρόκριση του Ελβετού τενίστα, ο Ναδάλ (νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη) ολοκλήρωσε τον… περίπατο του κόντρα στον Σαμ Κέρεϊ (νο 65 στον κόσμο) με 3-0 σετ (7-5, 6-2, 6-2) και πήρε για 7η φορά το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του τουρνουά.

Wimbledon: Ιστορική νίκη για Μπαουτίστα Αγούτ! Με Τζόκοβιτς στα ημιτελικά

Ναδάλ και Φέντερερ θα συναντηθούν για 4η φορά στο Wimbledon αλλά για πρώτη φορά σε ημιτελικό! Έως σήμερα είχαν παίξει 3 φορές σε τελικό, με τον Ελβετό να κερδίζει τους δύο (2006 και 2007) και τον Ισπανό τον μεγαλύτερο σε διάρκεια στην ιστορία της διοργάνωσης τελικό, του 2008.

Αυτή θα είναι η 40η “μάχη” των δύο κορυφαίων αθλητών. Ο Ισπανός έχει 24 νίκες και ο Ελβετός 15! Μέσα στο 2019 έχουν από μία νίκη.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις