Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Wimbledon: “Ευκολάκι” για Ναδάλ – Ακάθεκτος ο Φέντερερ

Wimbledon: “Ευκολάκι” για Ναδάλ – Ακάθεκτος ο Φέντερερ

Πολύ μικρό “εμπόδιο” αποδείχθηκε για τον Ράφα Ναδάλ ο Τζο Βίλφρεντ Τσόνγκα. Στον 4ο γύρο του Wimbledon ο Ισπανός τενίστας. Εύκολη δουλειά είχε και ο Ρότζερ Φέντερερ, απέναντι στον Λούκας Πουίγ.

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Ράφαελ Ναδάλ στο Wimbledon. Ο Ισπανός τενίστας, νο 2 του κόσμου αλλά νο 3 του ταμπλό, δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Γάλλο Τζο Βιλφρέντ Τσονγκά, νο 72 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Ναδάλ νίκησε εύκολα μέσα σε 1 ώρα και 50 λεπτά τον αντίπαλο του με 6-2, 6-3, 6-2 και τώρα θα περιμένει την αναμέτρηση του Βρετανού Ντάνιελ Έβανς (νο 61) με τον Πορτογάλο Ζοάο Σόουζα (νο 69) για να μάθει τον αντίπαλό του στον Δ’ γύρο της διοργάνωσης.

Όσο μπορούσε το… πάλεψε και ο Λούκας Πουίγ απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ, για τον Γ΄ γύρο του Wimbledon, όμως ο Ελβετός άσος δεν επέτρεψε στον τέλος την… αμφισβήτηση.

Ο πολυνίκης της διοργάνωσης με 8 τρόπαια, νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης και νο 2 του ταμπλό, απέναντι στον 25χρονο Γάλλο, νο 28 στον κόσμο, πήρε το πρώτο σετ με 7-5, έκανε «περίπατο» στο δεύτερο με 6-2 και χρειάστηκε το τάι-μπρέικ για να πάρει το τρίτο σετ με 7-6(4) και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις