Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Wimbledon: Πρώτος ημιτελικός Grand Slam για Στρίτσοβα και Σβιτολίνα

Wimbledon: Πρώτος ημιτελικός Grand Slam για Στρίτσοβα και Σβιτολίνα
ΦΩΤΟ Reuters

H Μπαρμπόσα Στρίτσοβα θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα της στα ημιτελικά ενός Grand Slam. Αντίπαλος της στους “4” του Wimbledon η Σερένα Γουίλιαμς. Ανάλογο επίτευγμα και για την Ελίνα Σβιτολίνα, που θα βρει μπροστά της την Σιμόνα Χάλεπ.

Τεράστια νίκη για την Μπαρμόσα Στρίτσοβα (ΦΩΤΟ)! Η 33χρονη Τσέχα επιβλήθηκε της Τζοάνα Κόντα με 7-6 (5), 6-1 και πήρε το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του Wimbledon, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σερένα Γουίλιαμς.

Αυτός θα είναι ο πρώτος ημιτελικός σε Grand Slam για την Στρίτσοβα, που μόνο άλλη μια φορά είχε παίξει σε προημιτελικό major διοργάνωσης, το 2014 και πάλι στο Wimbledon (είχε ηττηθεί από την Πέτρα Κβίτοβα).

Μεγάλο αποτέλεσμα και για την Ελίνα Σβιτολίνα. Η τενίστρια που απέκλεισε την Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε της Καρολίνα Μούτσοβα και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Wimbledon!

Μετά από 4 χαμένους προημιτελικούς, η 24χρονη Ουκρανή κατάφερε να μπει στον πρώτο της ημιτελικό σε Grand Slam τουρνουά, μετά και τη νίκη της με 7-5, 6-4 επί της Μούτσοβα. Στους “4” θα κοντραριστεί με την Σιμόνα Χάλεπ.

https://twitter.com/Wimbledon/status/1148620938990227456

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις