Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Χωρίς… αντίπαλο! Σήκωσε το Λιγκ Καπ ο Ολυμπιακός [vid]

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Αναμενόμενος.. περίπατος! Τον πρώτο από τους 4 τίτλους που διεκδικεί φέτος σήκωσε ο Ολυμπιακός, που νίκησε με 3-0 σετ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στον τελικό του Λιγκ Καπ που έγινε στη Σύρο.

Ο πρώτος τίτλος της εφετινής περιόδους στους Άνδρες είναι «ερυθρόλευκος». Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-0 στον τελικό του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και κατάκτησε το πέμπτο τρόπαιο στο θεσμό, σε σύνολο επτά διοργανώσεων.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν εντυπωσιακοί και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, κάνοντας τους φίλους τους που βρέθηκαν στο κλειστό της Σύρου να ζητά το… ευρωπαϊκό [βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τον πρώτο μεγάλο τελικό του CEV Challenge Cup με τη Ραβέννα στην Ιταλία (4/4, 20:30)] !

Ο πολυνίκης και αυτού του θεσμού, Ολυμπιακός διατήρησε για 4η διαδοχική σεζόν την συγκεκριμένη κούπα την οποία κατακατά για 5η φορά συνολικά και έφτασε στους 51 εγχώριους τίτλους (27 Πρωταθλήματα, 17 Κύπελλα, 5 Λιγκ Καπ, 2 Σούπερ Καπ) και 53 μαζί με τα δυο ευρωπαϊκά.

Κορυφαίος του τελικού ήταν ο Οϊβάνεν (16 πόντοι), ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Μπέμε με 15 π. Από τον Εθνικό ξεχώρισε ο Παγιάν.

Τα σετ: 25-15, 25-15, 25-13.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις