Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Υποκλίθηκε σε Τσιτσιπά ο Τζόκοβιτς! “Μπορεί σίγουρα να γίνει Νο1”

Υποκλίθηκε σε Τσιτσιπά ο Τζόκοβιτς! “Μπορεί σίγουρα να γίνει Νο1”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τον Στέφανο Τσιτσιπά και αποκλείστηκε από το Masters της Σανγκάη, αποθεώνοντας όμως μετά το ματς τον Έλληνα αθλητή.

Η αξία του ηττημένου Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ανεκτίμητη και δίνει ακόμη μεγαλύτερα εύσημα στον Στέφανο Τσιτσιπά, που τον νίκησε με 2-1 στη Σανγκάη, με την πρώτη του νίκη στο Νο1 του κόσμου.

Ο “Νόλε” μάλιστα παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Έλληνα αθλητή και φίλου του, για τον οποίο τόνισε ότι μπορεί να τον διαδεχθεί ακόμη και στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Οι δηλώσεις του Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά

Για το αν μπορεί να φθάσει στην κορυφή: “Ναι, σίγουρα έχει τη δυνατότητα να γίνει Νο.1”.

Για το παιχνίδι: «Άξιζε τη νίκη, ήταν ο καλύτερος παίκτης. Ξεκίνησα καλά στο δεύτερο και το τρίτο σετ, αλλά δεν είχα ένταση. Δεν είχα δυναμική κίνηση και επιτάχυνση στα χτυπήματά μου. Δεν είχα κανένα μπρέικ πόιντ σε αυτά τα σετ.

Σέρβιρε καλά και μπράβο του, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξα. Ο Στέφανος έπαιζε πολύ καλά μετά το σερβις του, με υψηλή ποιότητα. Υποστήριζε το σερβίς του με επιθετικά πρώτα χτυπήματα στα ράλι. Δεν τον έκανα να αμυνθεί αρκετά. Του έδωσα χρόνο να κυριαρχήσει στο πίσω μέρος του court, άξιζε τη νίκη».

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις