Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αλλαγή φύλου – Τσιάρτας: Απαντά στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για τα παιδιά

Αλλαγή φύλου – Τσιάρτας: Απαντά στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για τα παιδιά

Με νέα αναφορά του στο Facebook, ο Βασίλης Τσιάρτας απάντησε στις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για την αλλαγή φύλου στα 15.

Ο Αρχιεπίσκοπος επεσήμανε τους τομείς στους οποίους συμφωνεί με τον Τσιάρτα και σε τι διαφωνεί σχετικά με τις πρώτες του αναρτήσεις για το θέμα λέγοντας: «Mου άρεσε αυτό που είπε αυτό το παλικάρι, ο αθλητής. Εγώ όμως δεν το λέω ευχή. Δεν θα θέλαμε τα παιδιά μας να υποστούν αυτό το μαρτύριο. Γιατί και αυτά έχουν δικαιώματα στη ζωή. Ποιος ξέρει τι θα μας πουν όταν θα μεγαλώσουν».

Και ο Τσιάρτας απάντησε: «Αναφορικά με την δήλωση του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου θα ήθελα να πω πως ουδέποτε ηταν στόχος τα παιδιά τα οποία αγαπαω κ λατρευω πολυ. Στόχος μου ηταν κ ειναι αυτοί που με το νομοσχέδιο που θέλουν να ψηφίσουν θα ανοίξουν τον Ασκό του Άιόλου στην κοινωνία μας. Εξάλλου είδαμε κ ποιοί αντέδρασαν μετα την τοποθέτηση μου κ αυτό λεει πολλά…
Αν από κάποιους ζητάω συγγνώμη είναι μόνο απο τα παιδιά κ απο κανεναν αλλο».

 

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ. Γ. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα», είχε γράψει αρχικά ο Τσιάρτας στο facebook.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις