Αθλητικά

Αλλάζει και… ζορίζει το Champions League!

Το Champions League αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο δυνατό, καθώς όπως αποφάσισε η Ουέφα, από την επόμενη σεζόν, στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας θα μπαίνουν απευθείας ο κάτοχος του τροπαίου και οι πρωταθλητές των επτά πρώτων χωρών της βαθμολογίας της Ουέφα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόκειται για μία σκέψη που υπήρχε καιρό στην Ουέφα και που τελικά οι άνθρωποι της ομοσπονδίας αποφάσισαν να την κάνουν πράξη.

Από εδώ και στο εξής, λοιπόν, στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας θα μπαίνει ο κάτοχος του τροπαίου και οι επτά πρωταθλητές απ’ τις ισάριθμες λίγκες, βάσει της βαθμολογίας της UEFA.  Αυτό σημαίνει πως το δεύτερο όσο και το τρίτο γκρουπ θα… γεμίσουν “μεγαθήριο” και θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για θεωρητικά μικρότερες ομάδες να διακριθούν.

Είναι χαρακτηριστικό πως αν αυτή η αλλαγή εφαρμοζόταν από την φετινή σεζόν στο πρώτο γκρουπ θα υπήρχαν  οι Ρεάλ Μαδρίτης (ως κάτοχος) και Μπάγερν Μονάχου, Μπενφίκα, Γιουβέντους, Ζενίτ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα