Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Αλμέιδα: «Ευγνώμων που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, ενωμένοι για το πρωτάθλημα»

Αλμέιδα: «Ευγνώμων που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, ενωμένοι για το πρωτάθλημα»

Ο Ματίας Αλμέιδα ανέφερε πως είναι ευγνώμων που βρίσκεται στην ΑΕΚ, με τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων» να στέλνει μήνυμα ενότητας στον κόσμο της ομάδας.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε την τιμητική του στην γιορτή της ΑΕΚ, για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, με τον Αργεντινό τεχνικό να παίρνει το μικρόφωνο και να μιλά για την παρουσία του στην ομάδα.

Ο τεχνικός της Ένωσης ανέφερε πόσο ευτυχισμένος και ευγνώμων είναι που αποτελεί μέρος του κλαμπ, με τον ίδιο να στέλνει μήνυμα συσπείρωσης για τη συνέχεια και φυσικά την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

«Αισθάνομαι πανευτυχής που αποτελώ ένα μικρό μέρος της ιστορίας ενός τεράστιου κλαμπ.

Είμαι ευγνώμων στον Θεό που βρίσκομαι εδώ σήμερα, ευχαριστώ που μοιραζόμαστε αυτή τη γιορτή με εσάς, ελπίζουμε να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε, το σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι όπως ήμασταν πέρυσι και όπως είμαστε και φέτος να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας.

Τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα να είμαστε ενωμένοι, τόσο οι παίκτες όσο και το σταφ, θα τα δίνουμε όλα μέχρι τη τελευταία σταγόνα ιδρώτα για να κερδίζουμε. Αύριο χρειαζόμαστε την ενέργεια σας, αυτή την ενέργεια που έχετε δώσει, έτσι ώστε αυτά τα 100 χρόνια να γιορτάσουμε πραγματικά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΕΚ!» ήταν τα λόγια του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις