Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αλμέιδα πριν το ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Είμαστε ενωμένοι και με όρεξη – Το τέλος αυτής της διοργάνωσης θα είναι συγκινητικό»

Αλμέιδα πριν το ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Είμαστε ενωμένοι και με όρεξη – Το τέλος αυτής της διοργάνωσης θα είναι συγκινητικό»
Intime.gr

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, μετά το 0-0 στην έδρα του Παναθηναϊκού, για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε για μια ακόμα φορά ότι το φετινό πρωτάθλημα θα κριθεί στο τελευταίο του δευτερόλεπτο.

Ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε στο κλίμα ενότητας που υπάρχει στην ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και των τελευταίων αγωνιστικών στα πλέι οφ της Super League και επανέλαβε την άποψη, ότι ο φετινός τίτλος θα… παιχθεί μέχρι τέλους.

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV

Για την κατάσταση στην ομάδα και τα προβλήματα με την ίωση και τους τραυματισμούς.

«Όλοι επανέρχονται. Δεν έχουν αλλάξει πολλά αυτές τις ημέρες, αλλά αυτό που βλέπω είναι μια ομάδα με πολλή όρεξη. Είναι πολύ ενωμένοι, πολύ δεμένοι μεταξύ τους και η αλήθεια είναι ότι αυτό μου δίνει χαρά.»

Για το τι σκέφτονται μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό:

«Όπως έχω πει πρόσφατα, όλα θα κριθούν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε σε ισοβαθμία με μια μεγάλη ομάδα. Πάντα μιλάω καλά γι’ αυτή την ομάδα. Όχι μόνο τώρα, αλλά από τον Δεκέμβριο και κάθε φορά που ήταν να την αντιμετωπίσουμε. Γιατί πάντα τρέφω τον απαραίτητο σεβασμό σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Και πιστεύω ότι το τέλος αυτής της διοργάνωσης, θα είναι ένα τέλος συγκινητικό. Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι ομάδες να βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους.»

Για το αν είναι μια εβδομάδα, με δεδομένα τα προβλήματα, κατά την οποία ίσως χρειάζονται υπερβάσεις στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης των παικτών, αλλά και το πνευματικό:

«Ναι, αυτό που κάνουμε. Δεν πρέπει να αλλάξουμε τίποτα. Το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι να διατηρείς μία ιδέα κι ένα στυλ κυρίως όταν τα πράγματα πάνε καλά.»

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Πιστεύω ότι όλοι έχουμε το ίδιο κίνητρο. Γιατί μπορεί να είναι ένα από τα τελευταία παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος, αλλά δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι. Σε κατάσταση κινήτρου νομίζω ότι είμαστε όλοι το ίδιο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, όλοι οι προπονητές, όλοι οι φίλαθλοι, όλοι θέλουν να κερδίσουν. Είναι κάτι φυσιολογικό σε αυτό το άθλημα και είναι κάτι που το κάνει όμορφο.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις