Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Άλμπα – Ολυμπιακός: Η ασύλληπτη εμφάνιση του Βεζένκοφ (video)

Άλμπα – Ολυμπιακός: Η ασύλληπτη εμφάνιση του Βεζένκοφ (video)

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έκανε εμφάνιση καριέρας στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άλμπα στο Βερολίνο, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 84-80.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ ήταν ασταμάτητος, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 31 πόντους (4/9 δίποντα, 6/7 τρίποντα, 5/5 βολές). Παράλληλα, είχε 10 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη και 41 μονάδες αξιολόγησης.

Ο άσος του Ολυμπιακού έκανε δύο ρεκόρ καριέρας σε πόντους και ranking. Η προηγούμενη κορυφαία επίδοση σε πόντους ήταν οι 20 που είχε πετύχει κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στις 17 Ιανουαρίου, ενώ στο ranking ήταν οι 26 μονάδες που είχε συγκεντρώσει στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στις 5 Μαρτίου. Παράλληλα, ισοφάρισε τις κορυφαίες επιδόσεις του σε ριμπάουντ (10) και κλεψίματα (3).

«Επιτρέψαμε 80 πόντους, αλλά παίζαμε κόντρα σε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, που τρέχει εξαιρετικά στο παρκέ, παίζει πολύ ελεύθερο μπάσκετ και έχει ταλέντο. Παίξαμε καλά, ελέγξαμε τον ρυθμό. Στα τελευταία 2-3 λεπτά παγώσαμε, έτσι γι αυτό κερδίσαμε μόνο με 4 πόντους. Αλλά είμαστε χαρούμενοι επειδή παίξαμε καλά και παίξαμε ενωμένοι για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Βεζένκοφ, μετά το τέλος του αγώνα.

Δείτε τα όργια του Βεζένκοφ:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις