Παρασκευή, 10 Μαΐ
19oC Αθήνα

Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός: Για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια της Euroleague

Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός: Για ένα καλύτερο πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια της Euroleague
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί στη Euroleague, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Άλμπα Βερολίνου (21:00 NewsIt.gr, Νovasports Prime), σε ματς για την 29η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη μέσα στη «Mercedes Benz Arena», προκειμένου να βελτιώσει το ρεκόρ του στο 16-7, γεγονός που θα τον φέρει πιο κοντά στον στόχο του πλεονεκτήματος έδρας στα play off της Euroleague, αλλά και που θα τον βοηθήσει να… ψάξει μια καλύτερη θέση, από την 4η στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης.

Την ίδια στιγμή, η Άλμπα Βερολίνου έχει ρεκόρ 8-12 (και επτά νίκες στην έδρα της) και κάποιες αμυδρές ελπίδες για να διεκδικήσει την 8η θέση. Οι Γερμανοί προέρχονται από τέσσερις θετικά αποτελέσματα στα πέντε τελευταία παιχνίδια και δείχνουν ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών με εξαίρεση τον Ερικσον, για τους γηπεδούχους, που είναι αμφίβολος,

Όσον αφορά την.. παράδοση στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων, απόψε θα είναι η 12η τους “μάχη”. Ο Ολυμπιακός έχει εννέα νίκες και η Άλμπα δύο. Στα πέντε ματς που έχουν γίνει επί γερμανικού εδάφους, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Μεγάλη Βρετανία).

Η βαθμολογία της Euroleague χωρίς τις ομάδες της Ρωσίας

Μπαρτσελόνα 18-4

Ρεάλ Μαδρίτης 16-6

Αρμάνι Μιλάνο 16-6

Ολυμπιακός 15-7

Αναντολού Εφές 12-9

Μπάγερν 12-10

Μακάμπι Τελ Αβίβ 11-10

Μονακό 10-13

Ερυθρός Αστέρας 10-12

Φενέρμπαχτσε 9-13

Άλμπα Βερολίνου 8-12

Μπασκόνια 8-15

Βιλερμπάν 7-15

Ζάλγκιρις 6-16

Παναθηναϊκός 6-16

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις