Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός: Για να τριτώσει το «καλό»

Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός: Για να τριτώσει το «καλό»
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άλμπα στο Βερολίνο (21:30, NewsIt.gr, Novasports 2) ψάχνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στη Euroleague.

Έχοντας σαν σκοπό να κάνει ένα δυνατό… φίνις στη Euroleague, με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άλμπα Βερολίνου, σε ματς για την 30η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Μπαρτζώκα έχει φτάσει το ρεκόρ της στο 13-16 και θέλει να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών, μετά τα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα και Ζενίτ στο ΣΕΦ.

Αδιάφορη βαθμολογικά είναι και η Άλμπα Βερολίνου (ρεκόρ 11-18), που μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή στη Γερμανία δεν συνόδεψαν οι μακροχρόνια τραυματίες Κώστας Παπανικολάου και Χασάν Μαρτίν. Στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 75-71 της Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτεςψάχνουν την πρώτη νίκη τους μακριά από το ΣΕΦ από τις 19 Ιανουαρίου και έπειτα, οπότε και νίκησαν την Βιλερμπάν στην Γαλλία.

Στα της… παράδοσης αυτής της «μονομαχίας», οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες για δέκατη φορά. Ο Ολυμπιακός έχει νικήσει επτά φορές και η Αλμπα δύο, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το απόλυτο νικών ως φιλοξενούμενοι.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα, Ράιν Πεεράντι και Μικόλα Αμπρόσοφ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις