Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός: Ευκαιρία για το πρώτο διπλό του «τριφυλλιού» στη φετινή Euroleague

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός: Ευκαιρία για το πρώτο διπλό του «τριφυλλιού» στη φετινή Euroleague
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί απόψε (10/11, 21:00, LIVE από το Newsit.gr) στην έδρα της Άλμπα Βερολίνου για την 7η αγωνιστική της Euroleague, αναζητώντας το πρώτο του διπλό στη διοργάνωση.

Κόντρα σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης (με ρεκόρ 1-5), την Άλμπα Βερολίνου, ο Παναθηναϊκός (2-4) έχει την ευκαιρία για μία νίκη που θα τον επαναφέρει κοντά στην πρώτη 8άδα της κατάταξης στη Euroleague.

Οι “πράσινοι” έχουν για μία ακόμη φορά σημαντικές απουσίες, με τους τραυματίες Χουάντσο και Παπαπέτρου, αλλά ο Λούκα Βιλντόσα αναμένεται να επιστρέψει στο παρκέ, ενώ ντεμπούτο εκτιμάται ότι θα κάνει ο Κέντρικ Ναν.

Ο Αταμάν έχει να διαχειριστεί το πρόβλημα στις θέσεις των φόργουορντ και η ομάδα πρόκειται να κάνει και νέα μετεγγραφή, αλλά ως τότε, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκες στη Euroleague για να μη βρεθεί να… κυνηγάει την πρώτη 8άδα, που είναι και ο στόχος του για τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο Βερολίνο, προερχόμενος από την ήττα (80-72) στην έδρα της Μπαρτσελόνα, ενώ η Άλμπα του Άλεξ Μουμπρού ηττήθηκε με τη σειρά της στη Βαλένθια, με 79-71, την προηγούμενη αγωνιστική.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις