Αθλητικά

Αλύγιστη Μπάγερν, εντυπωσίασε στα χιόνια η Αρμίνια (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τι κι αν δεν είχε προλάβει ακόμα να συνέλθει από τος πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στο Κατάρ, τι κι αν ο χιονιάς χτύπησε για τα καλά το Μόναχο, η Μπάγερν, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-3, κατάφερε να μην χάσει κι αναδείχθηκε ισόπαλη (3-3) στην έδρα της με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Η φιλοξενούμενη ομάδα έβαλε τέλος στο φοβερό σερί των Βαυαρών, που μετρούσαν 7 διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και πήρε ένα σημαντικό βαθμό στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ άρχισε να βγάζει σημάδια κόπωσης από τα συνεχόμενα ματς και τα ταξίδια. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο από τα γκολ των Φλαπ και Πίεπερ, αντέδρασε νωρίς στο δεύτερο 45λεπτο με τον Λεβαντόφσκι και παρά το γεγονός ότι η Αρμίνια ανέβασε ξανά το δείκτη του σκορ στα δύο γκολ (3-1 στο 49′), κατάφερε να… σώσει τον ένα βαθμό χάρις στα γκολ των Τολισό και Ντέιβις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα