Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Αμπερντίν – ΠΑΟΚ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου για Σκωτία

Αμπερντίν – ΠΑΟΚ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου για Σκωτία

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για τη Σκωτία, όπου θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης (26/10) την Αμπερντίν για την τρίτη αγωνιστική του Conference League.

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κάνει το 3/3 στον όμιλο, προκειμένου να γίνει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά θα ταξιδέψει στην Σκωτία για το παιχνίδι με την Αμπερντίν με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σουαλιό Μεϊτέ, καθώς και στους Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο. Ο Βραζιλιάνος έκανε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Πορτογάλος έκανε ατομικό υψηλής έντασης στο γήπεδο.

H προπόνηση της Τρίτης (24.10) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης , Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Βρακάς, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας, Σαμάτα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις