Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Αμπερντίν – ΠΑΟΚ: Στη Σκωτία για το 3/3 στο Conference League

Αμπερντίν – ΠΑΟΚ: Στη Σκωτία για το 3/3 στο Conference League
Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ θέλει να διατηρήσει το απόλυτο στον όμιλο του Conference League, στην έδρα της Αμπερντίν (22:00, Newsit.gr, COSMOTE SPORT 7 HD) κι έτσι να γίνει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στον 7ο όμιλο του Conference League θα επιδιώξει να πετύχει ο ΠΑΟΚ, που φιλοξενείται στο «Πιτόντρι» από την Αμπερντίν.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, κέρδισε κατά σειρά τις Ελσίνκι και Άιντραχτ Φρανκφούστης, οπότε εάν πετύχει το «τρία στα τρία», θα κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με νίκη, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά «καπαρώνει» μία από τις πρώτες δύο θέσεις και βάζει πλώρη για την απευθείας πρόκριση στους «16». Οι Θεσσαλονικείς δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στους Σκωτσέζους, που έχουν μείνει στον έναν βαθμό και «καίγονται» για τη νίκη.

Τραυματίες στον ΠΑΟΚ παραμένουν οι Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο – απώλειες που δεν επηρεάζουν το σχεδιασμό, ενώ εκτός είναι και ο Μεϊτέ, που είναι τιμωρημένος.

Η Αμπερντίν είναι… ξεκούραστη, καθώς η κακοκαιρία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή της αναμέτρησής της με τη Νταντί στο «Πιτόντρι», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Premiership της Σκωτίας. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Μπάρι Ρόμπσον είναι δίχως επίσημο ματς από τις 8 του μήνα, όταν και αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα με τη Σεντ Τζόνστον.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Αμπερντίν (Ρόμπσον, 5-3-2): Ρους – Ντέβλιν, Γκάρτενμαν, Ρούμπεζιτς, Γένσεν, ΜακΚένζι – Σίνι, Κλάρκσον, ΜακΓκραθ – Μιόφσκι, Ντουκ

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου, 4-2-3-1): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Σβαμπ, Τσιγγάρας – Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τόμας

Διαιτητής: Σεμπάστιαν Γκισάμερ (Αυστρία)

Βοηθοί: Ρόναλντ Ρίντελ, Σταντίνο Σράινερ

Τέταρτος: Γουόλτερ Άλτμαν

VAR: Άλαν Κίγιας

AVAR: Γιόσεφ Σπούρνι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις