Συμβαίνει τώρα:
Αθλητικά

Αν είχε λεφτά θα “έδενε” τον Μανωλά η ΑΕΚ

Ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Έβερτον και οι άνθρωποι της Ένωσης θα ήθελαν να ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία που έχουν με τον παίκτη ώστε να μπορούν να διαπραγματευτούν με καλύτερους όρους τη μετεγγραφή του στον αγγλικό σύλλογο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η επιθυμία των διοικούντων της Ένωσης θα μείνει επιθυμία αφού δεν υπάρχουν τα χρήματα για να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία με τον Κώστα Μανωλά.

Ακόμη κι αν βρουν κάποια λεφτά δεν θα μπορέσουν να τα δώσουν στο νεαρό μέσο αφού θα υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Όσο ο Μανωλάς δεν ανανέωνει το συμβόλαιο του, η Έβερτον καιροφυλαχτεί και περιμένει ότι με 300.000 ευρώ θα μπορέσει να αποκτήσει άμεσα τον ποδοσφαιριστή.

Οι άνθρωποι της Ένωσης πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να ανβάσουν λίγο την τιμή αλλά και πάλι το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ δεν θα λυθεί.

Η ΑΕΚ περιμένει τις επόμενες ημέρες την τελευταία δόση από τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Europa League. Η UEFA θα δώσει περίπου 1 εκ. ευρώ αλλά από αυτά μόνο τα μισά θα διατεθούν στους παίκτες αφού τα υπόλοιπα θα καλύψουν οφειλές της ομάδας προς την ΕΠΟ.

Κωστένογλου: Πρώτα πώληση, μετά μεταγραφή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα