Δευτέρα, 20 Μαΐ
23oC Αθήνα

“Αν έμενε στο ΝΒΑ ο Σπανούλης, θα είχε συμβόλαιο 80 εκατ.”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ατζέντης του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο πελάτης του, αν επέμενε λίγο περισσότερο στο όνειρο του NBA, θα μπορούσε να είχε ένα συμβόλαιο της τάξεως των 70-80 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έπαιξε πολύ (2006-07) στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη (2007), φορώντας εκ νέου τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

“Ο Σπανούλης δεν ήθελε να περιμένει. Ήρθε στο ΝΒΑ μετά το Παγκόσμιο του 2006, όταν και “διέλυσε” τον Κρις Πολ. Η Ελλάδα κέρδισε την Αμερική και ο Σπανούλης ήρθε με τη στάση “Εγώ είμαι αυτός, εγώ πρέπει να παίξω”. Αυτό το απέδειξε στην προπόνηση, αλλά το ΝΒΑ έχει τους δικούς του κανόνες, θα πρέπει να συνηθίσεις στο πρωτάθλημα. Δεν έπαιξε πολύ, δεν ήθελε να μείνει άλλον έναν χρόνο στο ΝΒΑ και γύρισε στην Ευρώπη.

Αυτό που έχει τώρα είναι καλό με τον Ολυμπιακό έχει κερδίσει όλα όσα μπορούσε να κερδίσει, αρκετές φορές, αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ εάν τώρα ο Σπανούλης θα μπορούσε να είχε ένα συμβόλαιο της τάξεως των 70-80 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν είχε την υπομονή, είμαι σίγουρος πως θα το είχε”, ανέφερε ο ατζέντης του Λαρισαίου γκαρντ στην ιστοσελίδα sportklub.rs.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε