Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Champions League: «Αν η Σέλτικ είχε τον Μέσι θα κέρδιζε»

Champions League: «Αν η Σέλτικ είχε τον Μέσι θα κέρδιζε»

O προπονητής της Σέλτικ Μπρένταν Ρότζερς χαρακτήρισε τον Λιονέλ Μέσι, ως πιθανώς καλύτερο παίκτη στην ιστορία, μετά τη νίκη (0-2) της Μπαρτσελόνα στη Γλασκόβη, με δύο γκολ του Αργεντινού σούπερ σταρ. Ο Λιονέλ Μέσι, επιστρέφοντας στην ομάδα μετά από ασθένεια, απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι κάνει την διαφορά, διαμορφώνοντας τα δεδομένα της πρόκρισης στους «16» του Champions League.

Ερωτηθείς αν η ομάδα του θα είχε κερδίσει, εάν ο Μέσι αγωνιζόταν με την Σέλτικ, ο Ρόντζερς απάντησε χαμογελώντας: «Θα είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι αυτό. Είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, και όταν παίζει σε μία ομάδα, κάνει όλους τους άλλους καλύτερους. Έτσι, αν έπαιζε τώρα με την Σέλτικ, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα μας είχε κάνει όλους καλύτερους,» πρόσθεσε ο Ρόνζτερς.
Ο Μέσι σημείωσε δύο γκολ, δημιούργησε ευκαιρίες για τους άλλους, είχε εξαιρετική απόδοση, δείχνοντας μάλιστα εικόνα ταυρομάχου, στην προσποίηση που έκανε στον αρχηγό της Σέλτικ, Σκοτ στα τελευταία λεπτά.
Απουσίαζε από την «λευκή» ισοπαλία ενάντια στη Μάλαγα, εξαιτίας ασθένειας. Χθες έφτασε συνολικά τα 92 γκολ στο Champions League, μεταξύ των οποίων εννέα στην φάση των ομίλων της φετινής σεζόν.
Το Celtic Park πρόσφερε χθες, μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά τα γκολ του Μέσι κατάφεραν να σιγήσει το πάθος 60.000 φιλάθλων.
«Ο Μέσι, σε αυτό το επίπεδο, είναι αποφασιστικής σημασίας,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Λουίς Ενρίκε.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε