Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανακοινώνεται με Χαρδαλιά το Final 8 του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ

Ανακοινώνεται με Χαρδαλιά το Final 8 του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ
Intime.gr

Την προσεχή Τετάρτη (02.09.2020, 14:00) θα ανακοινωθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η διεξαγωγή του Final 8 του Basketball Champions League στο ΟΑΚΑ, παρουσία του υπουργού πολιτικής προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Οι άνθρωποι του Basketball Champions League και η ΚΑΕ ΑΕΚ θα παραθέσουν την προσεχή Τετάρτη (02.09.2020) συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με θέμα το Final 8 της διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άλλων, το παρών θα δώσουν σημαντικά στελέχη της Κυβέρνησης (ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς), ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Γ.Γ. Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Αττική – Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής, Νικόλαoς Πέππας.

Μάλιστα, η παρουσία του κ.Χαρδαλιά στη συνέντευξη Τύπου, δίνει ελπίδες για παρουσία κόσμου στο ΟΑΚΑ, τουλάχιστον στο 30% της συνολικής χωρητικότητας.

Έτσι η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το Basketball Champions League για δεύτερη φορά στο ΟΑΚΑ, μετά το 2018, όταν και κατέκτησε τον τίτλο .

Προς Μ.Μ.Ε.#AEKBC #BasketballCL

Gepostet von AEK Basketball Club am Freitag, 28. August 2020

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις