Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ανακοίνωσε” Μπουμσόνγκ ο Νιόπλιας!

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τους φίλους του Παναθηναϊκού μετά την ήττα με 2-0 από την Μάιντζ. Ο Νίκος Νιόπλιας αποκάλυψε ότι οι πράσινοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζαν Αλέν Μπουμπσόνγκ.

Το σίριαλ με τον κεντρικό αμυντικό φαίνεται πως βαδίζει προς το τέλος του. Ο Μπουμσόνγκ που έτσι κι αλλιώς ήταν φαβορί μετά το ”ναυάγιο” με Γκαλάς θα είναι όπως όλα δείχνουν ο ”Killer” που έψαχνε τόσο καιρό ο Παναθηναϊκός.

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του μετά τη φιλική ήττα με 2-0 από την Μάιντζ στο τελυταίο φιλικό του Παναθηναϊκού επί Αυστριακού εδάφους.

“Βρισκόμαστε πολύ κοντά στον Μπουμπ΄σονγκ. Δεν ήταν η πρώτη μας επιλογή αλλά είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που θα μας βοηθήσει πολύ.”

Μπουμσόνγκ: Ο άνθρωπος που έλυσε την “εξίσωση” της ζωής

Ο προπονητής των πράσινων παραδέχτηκε ότι ο Μπουμσόνγκ βρισκόταν στη δεύτερη λίστα και όχι στις τρεις πρώτες επιλογές του, όμως μίλησε με εξαιρετικά λόγια για την αξία του.

Ο Μπουμσόνγκ αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στη Λιόν, ενώ έχει περάσει από Γιουβέντους, Ρέιντζερς και Νιούκαστλ. Είναι 27 φορές διεθνής και έχει σημειώσει ένα γκολ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε