Site icon NewsIT

Ανανέωσαν με τη Γιουβέντους Μπουφόν και Κιελίνι!

29.06.2020 | 17:24
Ανανέωσαν με τη Γιουβέντους Μπουφόν και Κιελίνι!

Η… εμπειρία δεν θα λείπει από την Γιουβέντους, τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Η “βέκια σινιόρα” ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Τζίτζι Μπουφόν και Τζόρτζιο Κιελίνι.

Η Γιουβέντους κρατά τις “σημαίες” της! Η “βέκια σινιόρα” ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας των Τζανλουίτζι Μπουφόν και Τζόρτζιο Κιελίνι μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο 42χρονος πορτιέρε και ο 35 χρονος αμυντικός αντίστοιχα αναμένεται να έχουν σημαντική παρουσία στα αποδυτήρια της Γιουβέντους (όχι τόσο εντός αγωνιστικού χώρου) τη νέα σεζόν.

Ο Μπουφόν μετράει 13 παιχνίδια φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Κιελίνι τρεις συμμετοχές και ένα γκολ (έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, αφού είχε υποστεί ρήξη χιαστού).

O έμπειρος πορτιέρε έχει συνολικά 669 συμμετοχές με τους “μπιανκονέρι”, έχοντας κατακτήσει εννιά πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα και έξι ιταλικά Super Cup. Ο Κιελίνι έχει κατακτήσει οχτώ πρωταθλήματα, τέσσερα Coppa Italia και ισάριθμα ιταλικά Super Cup με τη Γιουβέντους.

«Υπάρχουν παίκτες που δεν χρειάζονται συστάσεις. Πρωταθλητές που η ιστορία τους μιλά από μόνη της και που ο δεσμός τους με τη φανέλα που φορούν είναι άρρηκτος. Παραδείγματα στο χορτάρι και στα αποδυτήρια, ηγέτες, καθοδηγητές, φορείς του ασπρόμαυρου DNA. Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Τζόρτζιο Κιελίνι. Αρχηγοί, σημαίες, “μπιανκονέρι” για πάντα. Και για την επιβεβαίωση, σε περίπτωση που χρειάζεται, είναι επίσημη από σήμερα η ανανέωση των συμβολαίων τους για άλλον ένα χρόνο: 2021» αναφέρει η ανακοίνωση της Γιουβέντους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version