Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός: Για τη νίκη στο «σπίτι» του Εργκίν Αταμάν οι «πράσινοι»

Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός: Για τη νίκη στο «σπίτι» του Εργκίν Αταμάν οι «πράσινοι»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει απόψε (5/12, 19:30, LIVE από το Newsit.gr) την Αναντολού Εφές στην Τουρκία για τη 12η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Χάνοντας μέσα από τα… χέρια του το διπλό στην έδρα της Παρτιζάν, ο Παναθηναϊκός θέλει να βγάλει αντίδραση κόντρα στην Αναντολού Εφές στη Euroleague, με τον Εργκίν Αταμάν να επιστρέφει στο γήπεδο που δοξάστηκε, για πρώτη φορά ως αντίπαλος προπονητής.

Οι “πράσινοι” έχουν μπροστά τους μία δύσκολη “διαβολοβδομάδα” στη Euroleague, αφού ακολουθεί και ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με την πρωτοπόρο της κατάταξης, Ρεάλ Μαδρίτης και το ματς στην Τουρκία μοιάζει με… ευκαιρία, καθώς η τουρκική ομάδα θα αγωνιστεί και με πολλές απουσίες.

Ροντρίγκ Μπομπουά, Άντρια Ζίζιτς, Γουίλ Κλάιμπερν, Ντέρεκ Γουίλις, Τίμπορ Πλάις και Ελάιτζα Μπράιαντ είναι όλοι εκτός για την Εφές, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πλην των σταθερά απόντων Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου. Οι “πράσινοι” έχουν ρεκόρ 6-5 στη Euroleague, ενώ η τουρκική ομάδα είναι στο 5-6.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις