Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Αναντολού Εφες – Ολυμπιακός: Ώρα κρίσης! Νίκη ή αποκλεισμός

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οριακή αναμέτρηση! Ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη… στον τοίχο και θέλει μόνο νίκη μέσα στην Τουρκία (21:15, NewsIt.gr, ΕΡΤ2 HD, προκειμένου να τα δώσει όλα σε 5ο παιχνίδι στο ΣΕΦ κόντρα στην Αναντολού Εφές, για να προκριθεί στο final 4 της Euroleague.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στο “Αντί Ιπεκτσί” και μετά το 2-1 των Τούρκων θέλει μόνο το “διπλό” που θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης σε 5ο ματς μέσα στο ΣΕΦ.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν αποδείξει στο παρελθόν πως ξέρουν να αντιδρούν στα δύσκολα, έδειξαν στο ματς της Τετάρτης πως μπορούν να κάνουν το break στην κατάμεστη έδρα της Εφές και δεν θέλουν να γίνουν η νέα ελληνική ομάδα που θα πέσει “θύμα” τουρκικής σε αυτή τη φάση, μετά τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τους Μιλουτίνοφ και Μπιρτς να ξεπερνούν κάποιες ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν και αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά

Η αποψινή αναμέτρηση είναι η 18η των δύο ομάδων με γηπεδούχο την Εφές, με τον Ολυμπιακό να έχει πάρει 7 νίκες. Διαιτητές του αγώνα είναι ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Ισπανός, Χουάν Κάρλος Γκαρσία Γκονζάλες και ο Σλοβένος, Ματέι Μπολτάουζερ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε