Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ανάρρωσε από τον κορονοϊό ο Ιτούδης

Ανάρρωσε από τον κορονοϊό ο Ιτούδης

Ο Δημήτρης Ιτούδης νίκησε τον κορονοϊό κι είναι έτοιμος να πιάσει εκ νέου δουλειά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Έλληνας προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στις 7 Αυγούστου. Σήμερα (20/8), έγινε γνωστό ότι ο Δημήτρης Ιτούδης ξεπέρασε αυτή την περιπέτεια κι ανυπομονεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την ΤΣΣΚΑ.

«Γνωρίζω ότι πολλοί οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασαν την υποστήριξή τους, έγραψαν πολλά μηνύματα σε εμένα και το κλαμπ, το εκτιμώ πραγματικά. Επίσης, ευχαριστώ πολύ το ιατρικό προσωπικό και όλους τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με την αποκατάστασή μου εδώ στην Αθήνα, πραγματικά νοιαζόταν πολύ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους γιατρούς μου: κυρία Πουλάκου Γαρυφαλιά, καθηγήτρια – γιατρός μολυσματικών παθήσεων, τον κ. Τσιόδρα, και τον κ. Κικίλια, τον Έλληνα Υπουργό Υγείας. Παρ’ όλο που μένω σε συνεχή επαφή με τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκησή μας, παρακολουθώ τις προπονήσεις που καταγράφονται στο βίντεο και αλληλοεπιδρώ με τους βοηθούς μου καθημερινά, μου λείπει πραγματικά η ομάδα, μου λείπει η δουλειά του μπάσκετ, οπότε ανυπομονώ να επιστρέψω», δήλωσε ο πολύπειρος τεχνικός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις