Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανάσα παραμονής για τη Θέλτα που “γάζωσε” με… εξάσφαιρο τον Ρομπέρτο και την Αλαβές (video)

Ανάσα παραμονής για τη Θέλτα που “γάζωσε” με… εξάσφαιρο τον Ρομπέρτο και την Αλαβές (video)

Με ένα φοβερό ξέσπασμα στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, η Θέλτα ισοπέδωσε την Αλαβές, για την 30η αγωνιστική της La Liga, φιλοδωρώντας την συνολικά με 6 γκολ, και πήρε ένα πολύτιμο “τρίποντο” στη μάχη της παραμονής.

Σπουδαία νίκη με 6-0 επί της Αλαβές πήρε η Θέλτα στην 30η αγωνιστική της La Liga. Οι Γαλικιάνοι ξεκίνησαν… φουριόζοι και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 14’ με κεφαλιά του Μουρίγιο. Έξι λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Ιάγκο Άσπας να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι για το 2-0 (20’).

Στο 27’, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Αγκιρεγκαμπίρια και εν συνεχεία με δύο φανταστικά τέρματα σε διάστημα ενός λεπτού (40’-41’) από τον Ραφίνια, η Θέλτα έφτασε στο 4-0 και “σφράγισε” τη νίκη από το πρώτο μέρος.

Αν δεν ήταν μάλιστα και η πολύ καλή εμφάνιση του πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, το σκορ θα είχε πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στο δεύτερος μέρος και συγκεκριμένα στο 78’, ο νεοαποκτηθείς Νολίτο -στην επανεμφάνισή του με τη φανέλα της Θέλτα- έγραψε το 5-0 με πέναλτι, ενώ στο 86’ ο Σάντι Μίνα ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του Γκαρθία.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν έτσι τουε 30 βαθμούς παίρνοντας απόσταση 3 πόντων από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Αλαβές έμεινε στους 35 και πλέον αρχίζει να διαισθάνεται τον κίνδυνο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις