Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Αναστασιάδης: Φαβορί είναι η Ζίμπρου!

Αναστασιάδης: Φαβορί είναι η Ζίμπρου!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε στη Ζίμπρου τον τίτλο του φαβορί, μιας και έχει δώσει περισσότερα επίσημα παιχνίδια, σχολίασε το πειθαρχικό παράπτωμα των Τζαβέλλα και Βίτορ, ενώ τόνισε πως “…εμείς κάναμε την προετοιμασία μας και από κει και πέρα γίνεται ότι θέλει ο Θεός”.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν το ματς με τη Ζίμπρου, Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε:

Για το ότι είναι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν ισχύει για τη Ζίμπρου: «Από μόνο του αυτό δίνει φαβορί την αντίπαλη ομάδα. Έχει παιχνίδια στα πόδια της επίσημα και αυτό είναι ένα μεγάλο αβαντάζ για αυτούς και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Πρέπει να πιάσουμε ένα πολύ καλό βαθμό απόδοσης για να ανταπεξέλθουμε σ’ αυτό το κομμάτι. Για μένα είναι πολύ δύσκολο το ματς και απορώ πώς χαρακτηριστήκαμε εμείς φαβορί και όχι αυτοί. Για μένα η πρόκριση είναι 50-50. Έχουν το προβάδισμα των αγωνιστικών και είναι μία ομάδα που θέλει πάρα, πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Την έχω δει στους περισσότερους αγώνες που έχει παίξει, δεν σε φοβίζει αλλά σε προβληματίζει».

Για το τι γνωρίζει για το μολδαβικό ποδόσφαιρο και για τα στοιχεία του που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΠΑΟΚ: «”Είναι πολύ ψηλή ομάδα, πολύ δυνατή στον αέρα και στον τομέα αυτό πολύ ισχυρή. Δεν με ενδιαφέρει το μολδαβικό ποδόσφαιρο εμένα,με ενδιαφέρει η προετοιμασία».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ομάδας: «Ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος, δουλέψαμε όμως πολύ σκληρά και ελπίζω να ευοδωθεί η προσπάθεια αρχής γενομένης από αύριο. Αν πούμε 100% ότι είμαστε έτοιμοι θα είναι λάθος. Περιμένω να δω σε τι κατάσταση θα είμαστε αύριο. Άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα ματς».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους Τζαβέλλα και Βίτορ, που έμειναν εκτός αποστολής για πειθαρχικό παράπτωμα. «Εγώ προβληματίζομαι γιατί έγιναν όλα αυτά, δεν υπήρχε κανείς λόγος, καμία αιτία. Πάντα από τα αρνητικά βγάζω το θετικό. Η Παναγιά πάντα έτσι το κάνει για να είναι για το καλό της ομάδας. Καλό θα ήταν να βρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Εμείς κάναμε την προετοιμασία μας και από εκεί και πέρα γίνεται αυτό που θέλει ο Θεός».

Όσον αφορά τον τίτλο του φαβορί που έχει η ομάδα του, υποστήριξε: «Απορώ για αυτό που γίνεται και από τον αντίπαλο. Που μας είδαν και ξέρουν πώς είμαστε το φαβορί; Καταλαβαίνω ότι θέλουν να μας φορτώσουν το άγχος, αλλά δεν θα γίνει αυτό πιστεύω»

Διαβάστε ακόμα…

Αναστασιάδης στους παίκτες: “Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καφενές”!

ΠΑΟΚ: Εκτός λόγω πειθαρχικού Τζαβέλλας και Βίτορ

1153 χιλιόμετρα με πούλμαν για τον ΠΑΟΚ!


Τα Χρόνια Πολλά του ΠΑΟΚ στον Σαλπιγγίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε