Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ανατρεπτικός Ολυμπιακός! Πήρε το “θρίλερ” με Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 σετ τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής της έβδομης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα.

Ο Ολυμπιακός έπαυσε το αήττητο του Παναθηναϊκού στην Α1 Γυναικών, επικρατώντας των «πρασίνων» με 3-2 στο κλειστό του Ρέντη, στο πλαίσιο της (εμβόλιμης) 7ης αγωνιστικής.

Μια νίκη, όμως, που αποδείχθηκε… πύρρειος για την πρωταθλήτρια Ελλάδας, καθώς στο δεύτερο σετ έχασε με τραυματισμό τη Γερμανίδα διαγώνιά της Σάσκια Χίπε. Ο πειραϊκός σύλλογος παρέμεινε δεύτερος, μειώνοντας τη διαφορά από τις «πράσινες» στον ένα βαθμό.

Άξιο αναφοράς πως οι γηπεδούχες βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 σετ και να στέλνουν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, με τις “πράσινες” να έχουν έντονα παράπονα. Στο τέταρτο σετ κι ενώ το σκορ ήταν στο 26-25 υπέρ του Παναθηναϊκού, η διαιτητής του αγώνα Ειρήνη Μουλά είδε υπέρβαση της Φιλντ, με τις φιλοξενούενες να… φωνάζουν.

Τα σετ: 25-15, 22-25, 17-25, 29-27, 15-12.

Ολυμπιακός (Κοβάτσεβιτς): Λαμπρούση, Μαλασάι, Χίππε, Χριστοδούλου, Λαζάρεβιτς, Γιώτα, Κονόμι (λ.), Τσίμα, Εμμανουηλίδου, Βλαχάκη, Κοκκινάκη (λ) 

Παναθηναϊκός (Δ.Καζάζης): Ρίτσι, Φιλντ, Πολ, Μερτέκη, Κωνσταντινίδου,Χρυσομάλλη, -Ρόγκα (λ.), Καρπουζά, Λαγουδάκη

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε