Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ανατροπή… ελπίδας για την Λάτσιο – Σε τροχιά Ευρώπης η Κάλιαρι του Λυκογιάννη

Ανατροπή… ελπίδας για την Λάτσιο – Σε τροχιά Ευρώπης η Κάλιαρι του Λυκογιάννη
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λάτσιο πήρε τη νίκη (2-1) κόντρα στη Φιορεντίνα στο “Ολίμπικο”, ανατρέποντας το εις βάρος της 0-1, και παρέμεινε στο -4 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Γιουβέντους μετά από 28 αγωνιστικές στη Serie A. Έξοδο στην Ευρώπη ονειρεύεται η Κάλιαρι, μετά τη νίκη με 4-2 επί της Τορίνο, όπου αγωνίστηκε και ο Μπάμπης Λυκογιάννης, δημιουργώντας μάλιστα και το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Πολύ σκληρή για να… πεθάνει αποδεικνύεται για άλλη μία φορά φέτος η Λάτσιο. Η ομάδα της Ρώμης, πέτυχε σπουδαία ανατροπή κόντρα στη Φιορεντίνα, από την οποία βρέθηκε να χάνει με 0-1 από εξαιρετικό ατομικό γκολ του Ριμπερί στο 25′, αλλά ο Ιμόμπιλε ισοφάρισε από τη βούλα του πέναλτι στο 64′ και ο Λούις Αλμπέρτο στο 83′ ολοκλήρωσε την ανατροπή χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στη ομάδα του.

Η Λάτσιο έφτασε έτσι τους 65 βαθμούς και παραμένει 4 πίσω από την Γιουβέντους, που με 69′ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.  

Σε… τροχιά Ευρώπης παραμένει η Κάλιαρι, μετά την αποψινή της νίκη με 4-2 επί της Τορίνο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης ήταν βασικός (αντικαταστάθηκε στο 66΄ από τον Πελεγκρίνι) για την ομάδα της Σαρδηνίας και μάλιστα δημιούργησε το δεύτερο γκολ, καθώς από δική του σέντρα σκόραρε ο Σιμεόνε.

Στον αγώνα που προηγήθηκε, η Μπρέσια προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της την Τζένοα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα της έδιναν κάποιες ελπίδες για την παραμονή και με το τελικό 2-2 δεν ελπίζει, πλέον, ούτε σε θαύμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις