Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας! Θετικός στον κορονοϊό παίκτης του Ολυμπιακού

Κύπελλο Ελλάδας
ΦΩΤΟ Intime

Σε νέα αναβολή οδηγείται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Συναγερμός στους “ερυθρόλευκους”. Η αποστολή της ΑΕΚ παραμένει στο ξενοδοχείο. Αναμονή για τις ανακοινώσεις της ΕΠΟ και γρίφος πλέον με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής αλλά και την έδρα του τελικού.

Ο κορονοϊός “χτύπησε” τον Ολυμπιακό και οδηγεί τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας σε αναβολή! Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού, Μάξι Λοβέρα, βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό που υπεβλήθησαν οι παίκτες των “ερυθρολεύκων”.

Ως αποτέλεσμα θεωρείται πλέον απίθανο να διεξαχθεί κανονικά ο προγραμματισμένο για αύριο (30/8) τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.Η αποστολή της Ένωσης πάντως παραμένει στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει ενόψει του αγώνα και περιμένει την επίσημη ενημέρωση της Ομοσπονδίας.

Πλέον βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα στο σπίτι τους για τις επόμενες δύο ημέρες και να υποβληθούν σε νέα τεστ τόσο την Κυριακή (30/8), όσο και τη Δευτέρα (31/8), ενώ άγνωστη παραμένει η τύχη του τελικού καθώς αναμένεται να συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ώστε να διευθετηθεί το αν και πότε αυτός θα διεξαχθεί. 

Το σενάριο να διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου ο τελικός είναι κάτι που εξετάζεται, αλλά την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη η έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ βάση των οδηγιών της UEFA για ολοκλήρωση της σεζόν το πολύ ως της 31 Αυγούστου, άγνωστο μένει αν θα επηρεαστούν και τα ρόστερ των ομάδων και να θα επιτραπεί η χρήση παικτών που έχουν αποκτηθεί στην καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο. 

Επίσης ζήτημα εγείρεται πλέον και με την έδρα του τελικού καθώς στο ΟΑΚΑ ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης του χλοοτάπητα την Δευτέρα (31/8) και η ετοιμότητά του για τον τελικό θα είναι αμφίβολη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις