Σάββατο, 18 Μαΐ
22oC Αθήνα

Αναβλήθηκε το Δ.Σ. της Superleague – Ο τελικός Κυπέλλου… αχνοφαίνεται

Αναβλήθηκε το Δ.Σ. της Superleague – Ο τελικός Κυπέλλου… αχνοφαίνεται

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το μεσημέρι της Παρασκευής το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της Superleague. Τι αναμένεται να γίνει στα πλέι οφ, για να “χωρέσει” ο τελικός του Κυπέλλου. Η FIFA…επισημοποιεί την ημερομηνία.

Όπως είχε ανακοινωθεί από την διοργανώτρια Aρχή, το μεσημέρι της Παρασκευής είχε προγραμματιστεί έκτακτο Δ.Σ., ούτως ώστε να τεθεί επί… τάπητος το πρόγραμμα των πλέι οφ και να “χωρέσει” ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για την Τρίτη 17 Μαΐου.

Ωστόσο, την Παρασκευή ανακοινώθηκε πως η συνεδρίαση αναβάλεται και θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (16/5) στις 14:00.

Με δεδομένο ότι η Πολιτεία και η ΕΠΟ έχουν λύσει τις διαφορές τους για τον τελικό του Κυπέλλου, όλα δείχνουν ότι η “μεγάλη” αυτή αναμέτρηση θα διεξαχθεί τελικά την Τρίτη, καθώς από την Ομοσπονδία φέρονται διατεθειμένοι να μην ορίσουν διαιτητές στο κυριακάτικο παιχνίδι ΑΕΚ-Πανιώνιος (πλέι οφ), επικαλούμενοι τον τελικό.

Αυτή η συμφωνία Πολιτείας και ΕΠΟ φέρεται έτοιμη να… επισημοποιηθεί. Όπως μετέδωσε ο “ΣΠΟΡ FM 94,6” πληροφορίες από τη Λίγκα αναφέρουν ότι η παγκόσμια ομοσπονδία προτίθεται να στείλει χαρτί στην ΕΠΟ, όπου θα σφραγίζεται ο ορισμός του αγώνα την προσεχή Τρίτη, 17 Μαΐου και θα αποσαφηνίζονται ξεκάθαρα οι όροι διεξαγωγής του.

Ως εκ τούτου, το ματς της Ενωσης με τους “κυανέρυθρους” οδεύει προς αναβολή, ενώ ακόμα είναι άγνωστο για το πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση των “κιτρινόμαυρων” με τον Παναθηναϊκό, που είναι προγραμματισμένη για την 18η Μαΐου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε