Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ανδρούτσος: «Εχουμε και άλλον στόχο, το Κύπελλο» (video)

Ανδρούτσος: «Εχουμε και άλλον στόχο, το Κύπελλο» (video)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του μετά το 3-1 επί του Παναθηναϊκού και ο Ανδρούτσος έδωσε το «σύνθημα» και για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Είναι πολύ σημαντικό και ευχάριστο να κατακτούμε το πρωτάθλημα, ιδιαίτερα απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός, σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της Ελλάδας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για τους πολλούς Έλληνες που αγωνίζονται στην ενδεκάδα: «Θέλω να πιστεύω ότι παίζουμε πολύ σημαντικό ρόλο, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτόν. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο και προσπαθούμε να βοηθάμε τους συμπαίκτες μας, ώστε κάποιοι που δεν είναι πολλά χρόνια εδώ να γνωρίζουν τι είναι ο Ολυμπιακός»

Για το αν είναι παγίδα η διαφορά που έχει η ομάδα ενόψει του εναπομεινάντων αγώνων είπε ότι «δεν είναι, δεν νομίζω να ρίξουμε ρυθμούς. Εχουμε άλλο ένα στόχο, το Κύπελλο και να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος». Κλείνοντας σχολίασε και την παρουσία του Χασάν, που ήρθε από τον πάγκο και βρήκε δις στόχο. «Εχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλός παίκτης, όταν του δοθεί η ευκαιρία πάντα την αρπάζει και μας δίνει τη λύση. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Έχει αποδείξει πάρα πολλά».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις