Τρίτη, 21 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας της ΑΕΚ ο Δέλλας!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Ένωση πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-1 για την τέταρτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Τραϊανός Δέλλας, μιλώντας στους παίκτες του, ανέλαβε την ευθύνη της ήττας.

Ο Έλληνας τεχνικός, βέβαια, δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονα του για την έλλειψη μαχητικού πνεύματος από τους ποδοσφαιριστές του. Παράλληλα, τόνισε τη σημασία που έχει για την ΑΕΚ ο αγώνας της προσεχούς Δευτέρας στη Βέροια, ώστε η ομάδα να μη χάσει άλλο βαθμολογικό έδαφος.

“Θα πρέπει να ξέρετε πως δεν γίναμε ξαφνικά η καλύτερη ομάδα. Ούτε βέβαια είμαστε οι χειρότεροι, επειδή χάσαμε. Όμως θα πρέπει σ’ όλα τα ματς για να μπορέσουμε να τα κερδίσουμε, να τα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Να δώσουμε μάχη για να τα κερδίσουμε. Και αυτό δεν έγινε χθες. Πάντα για μια ήττα την ευθύνη την έχει πρώτα απ’ όλους ο προπονητής. Αυτός είναι ο πρώτος που φταίει. Εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη για τον τρόπο που παίξαμε. Έχουμε πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε”, δήλωσε ο Δέλλας και πρόσθεσε:

“Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας, που πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς στη Βέροια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε