Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανεβαίνει ο Ατρόμητος! Νίκησε Ηρακλή και ετοιμάζεται για ΑΕΚ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ατρόμητος επικράτησε του Ηρακλή με 1-0 στο Περιστέρι, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση, όντας πολύ ανώτερη από τους Θεσσαλονικείς καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Ατρόμητος πήρε μία βαθιά βαθμολογική ανάσα και θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη, ώστε να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ηρακλής έχασε μία σημαντική ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις των πλέι οφ, με τους Θεσσαλονικείς να πραγματοποιούν πολύ κακή εμφάνιση, όντας εκτός κλίματος αγώνα.

Ο αγώνας:

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκε ποτέ ουσιαστικά από τον Ηρακλή. Ευτύχησε να προηγηθεί στο 25′ με τον Λε Ταλέκ, ο οποίος νίκησε τον Χουάντερσον με ένα εξαιρετικό κοντινό πλασέ στην κίνηση, έπειτα από σέντρα του Στόιτσεφ.

Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν δύο φορές κοντά στο 2-0. Στο 77′, ο Χουάντερσον νίκησε από κοντά τον Σουμπίνιο, ενώ στο 87′ το σουτ του Γροντή πέρασε λίγο άουτ. Το τελικό 1-0 υπέρ του Ατρομήτου είναι απόλυτα δίκαιο, δεδομένης της εικόνας των δύο ομάδων στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Ούμπιντες, Κιβρακίδης, Μπρίτο, Φυτανίδης, Ματέι (70’ Στόιτσεφ), Σουμπίνιο (81’ Γροντής), Λε Ταλέκ (88’ Παπαδόπουλος).

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι (45+3’ Μπουλούτ), Μοντέιρο (66’ Ζαμπάζης), Λεοζίνιο, Ρομάνο (76’ Τσιλιανίδης), Ζιάμπαρης, Βέλλιος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε