Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανιγκό για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Δεν θα σχολιάσω τους Έλληνες διαιτητές, πάμε για να νικήσουμε»

Ανιγκό για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Δεν θα σχολιάσω τους Έλληνες διαιτητές, πάμε για να νικήσουμε»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την ερχόμενη Κυριακή (14/05, 20:00), για τη 10η και τελευταία αγωνιστική της Super League 1, σε έναν “τελικό” για την 3η θέση της βαθμολογίας.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα “παλέψουν” για την έξοδο στο Europa League και ο προπονητής των Πειραιωτών, Ζοζέ Ανιγκό, μίλησε στη NOVA για το ματς, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο παιχνίδι της Τούμπας.

Οι δηλώσεις του Ανιγκό

Για το τελευταίο ματς της σεζόν: «Θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα ματς, με επαγγελματισμό, θα αντιμετωπίσουμε όπως την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, με το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα με σκοπό να νικήσουμε».

Για το αν υπάρχουν προβλήματα: «Στην καθημερινότητα υπάρχουν πάντα θεματάκια, αλλά δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αυτή την στιγμή, είναι όλοι πλήρεις για να αντιμετωπίσουν τον αγώνα».

Για το είναι πρόκληση να διατηρήσει υψηλά το κίνητρο: «Η πρόκληση είναι να κερδίσουμε για να τερματίσουμε τρίτοι. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό για τον Ολυμπιακό, έχουμε συνηθίσει να τερματίζουμε και θέλουμε να βγαίνουμε πάντα πρώτοι. Ωστόσο αυτή την στιγμή το κίνητρο είναι να βγούμε τρίτοι για την Ευρώπη».

Για τους Έλληνες διαιτητές στην τελευταία αγωνιστική: «Δεν θέλω να σχολιάσω, εύχομαι να γίνει ένα φυσιολογικό παιχνίδι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις