Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανιγκό μετά το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: «Αυτά είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο»

Ανιγκό μετά το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: «Αυτά είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο»

Μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ο Ζοζέ Ανιγκό δήλωσε στην COSMOTE TV ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα, εξηγώντας τι είπε στους παίκτες στο ημίχρονο.

Ο Ζοζέ Ανιγκό συνδύασε με νίκη και εξαιρετική εμφάνιση το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Γάλλο τεχνικό να δηλώνει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζοζέ Ανιγκό στην COSMOTE TV:

Για το πώς έζησε το ντεμπούτο του: “Ήταν μια καλή νίκη για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και είμαστε ικανοποιημένοι. Δείξαμε πειθαρχία. Ακολούθησαν το πλάνο μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό”.

Για το τι είπε στους παίκτες και γύρισε το ματς: “Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε δυναμικά, αλλά δεν ανταμειφθήκαμε. Αυτό που τους είπα είναι ότι δεν μπορούσαν να χάσουν αυτό το ματς με την ενέργεια που δείξανε. Ξέραμε ότι η ομάδα δεν θα εγκαταλείψει τις προσπάθειες, δεν θα τα παρατήσει. Αυτό δεν μπορεί πάντα να συμβεί δεν είναι εύκολο. Δεν γινόταν με αυτή την ενέργεια να χάσουμε το παιχνίδι”.

Για το ότι έφερε τρεις παίκτες από το πάγκο και οι δύο χρίστηκαν σκόρερ: “Μερικές φορές πετυχαίνει, κάποιες όχι. Σήμερα η ομάδα έδειξε σπουδαίο αγωνιστικό πνεύμα και σπουδαία αγωνιστική διάθεση. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή τους”.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: “Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε την ίδια νοοτροπία. Δεν θα είναι εύκολο ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα μεγάλη δύναμη. Θα πάμε εκεί με το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα. Αν το κάνουμε αυτό μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε με σπουδαία αποτελέσματα”.

Λουτσέσκου: “Τα δικά μας λάθη έδωσαν τρία εύκολα γκολ στον Ολυμπιακό”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό υποστήριξε πως η ομάδα του έπρεπε να δείξει μεγαλύτερη συγκέντρωση μετά το 1-0.

Τι συνέβη και στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ του προβάδισμα:

“Η εξήγηση είναι απλή. Όταν είσαι μπροστά με 1-0 πρέπει να ελέγχεις τον ρυθμό, να συνεχίζεις να παίζεις με την ίδια συγκέντρωση και να αποφύγεις τα εύκολα λάθη. Μετά από εύκολα δικά μας λάθη επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό να μας βάλει τρία γκολ. Στο τέλος αν θέλω να κάνω μια γρήγορη ανάλυση, υπήρχε το πρώτο εικοσάλεπτο που δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, ξεκίνησαν καλά και μας δημιούργησαν προβλήματα και είχαν ευκαιρίες.

Μετά το 1-0 το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και το δεύτερο μέρος ξεκίνησε έτσι. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά ο Πασχαλάκης έκανε δύο φανταστικές επεμβάσεις και εν συνεχεία κάναμε εύκολα λάθη και δώσαμε την εμπιστοσύνη στον Ολυμπιακό. Και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη”.

Όταν μιλάτε για λάθη αναφέρεστε στο γκολ της ισοφάρισης και στο λάθος που έγινε στην επίθεση;

“Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός είναι μια επιθετική ομάδα, η οποία δημιουργεί ευκαιρίες από τη γρήγορη μετάβαση όταν ανακτά τη μπάλα και με το 1-0 έπρεπε να έχουμε καλύτερη διαχείρηση, να γυρίσουμε τη μπάλα, να έχουμε υπομονή. Όσο έχεις τη μπάλα στα πόδια σου, αυξάνεις τις πιθανότητες να φύγεις με ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο που χάναμε τη μπάλα. Και σας είπα ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και το γκολ που πέτυχε ο Μπακαμπού για το 1-1 ήταν πολύ όμορφο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις