Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ανιγκό μετά το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να πάρουμε το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν»

Ανιγκό μετά το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να πάρουμε το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και  ολοκλήρωσε ως τρίτος τα πλέι οφ της Super League 1, σε μία χρονιά που δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή.

Μετά το τέλος του αγώνα, πάντως, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ζοζέ Ανιγκό εξέφρασε στη NOVA την πεποίθηση, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη βάλει σε εφαρμογή το πλάνο για να επανέλθει η ομάδα στην κορυφή.

Οι δηλωσεις του Ανιγκό

Για το ματς: «Πραγματικά τελειώσαμε με έναν καλό τρόπο τη χρονιά, κάναμε σωστά τη δουλειά μας, γιατί μας ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έχουμε κάνει το καθήκον μας θα περιμένουν το τελικό για να βρεθούμε στο Europa League. Χαρούμενος για το πώς τελειώνει σε σχέση με το πώς πήγε η χρονιά. Η δουλειά που έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες είναι καταπληκτική. Είμαι περήφανος και αφήνω το πόστο, αλλά νιώθω ικανοποιημένος».

Για την ζεστή αγκαλιά στον Σαμασέκου: «Γνωρίζω καλά τον Σαμασέκου, παρακολουθούμε τις αφρικανικές διοργανώσεις, ξέρω το ταλέντο του. Ήξερα ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας δώσει αυτά που μας έδειξε τις τελευταίες εβδομάδες. Έδειξε ότι είναι παίκτης υψηλής ποιότητας. Στα τελευταία τρία παιχνίδια, δεν δεχθήκαμε γκολ, μας πήγε καλά το σύστημα και ο Σαμασεκού ήταν απαραίτητος».

Για τη νέα σεζόν: «Νομίζω πως δεν μπορούμε παρά να είμαστε αισιόδοξοι. Γνωρίζω καλά το κλαμπ και είμαι σίγουρος και όλοι γνωρίζουμε πως ο κ. Μαρινάκης ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να είναι επιτυχημένη η νέα σεζόν και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα κάνουμε τα πάντα, ο σύλλογος και ο πρόεδρος, να το πετύχουμε αυτό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις