Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Άννα Κορακάκη: Έτσι της έγινε η πρόταση γάμου την Πρωτοχρονιά

Άννα Κορακάκη: Έτσι της έγινε η πρόταση γάμου την Πρωτοχρονιά
instagram.com/annakorakaki/

Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Κορακάκης μετά την αναπάντεχη πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της την πρωτοχρονιά και το μεγάλο “ναι” που είπε.

Η Άννα Κορακάκη αποκάλυψε –μέσω των social media– την πρόταση γάμου που δέχθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και λίγες ώρες μετά μίλησε στο Πρωινό του ANT1 και αναφέρθηκε στις στιγμές και στο “ναι” που είπε στο, αρραβωνιαστικό της.

Σε ερώτηση για το εάν αυτή η Πρωτοχρονιά ήταν η πιο ευτυχισμένη της ζωής της, η Άννα Κορακάκη ανέφερε: «Ναι, μακράν. Μακράν η πιο ευτυχισμένη, η πιο συναρπαστική, η πιο απρόβλεπτη και ελπίζω πραγματικά όπως ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και όλα αυτά τα θετικά συναισθήματα που μου έφερε, να είναι έτσι και η χρονιά για όλο τον κόσμο.»

Για το πως έγινε η πρόταση γάμου: “Ήμασταν με παρέα στο σπίτι, σε ρεβεγιόν στο σπίτι μας. Είχε γίνει ένα όμορφο σκηνικό, ήταν συνεννοημένοι όλοι εδώ.

Για το εάν περίμενε να γίνει κάτι τέτοιο: «Η αλήθεια είναι πως όχι. Ήταν κάτι αναπάντεχο. Και για το timing ίσως με εξέπληξε περισσότερο. Ήμουν και απασχολημένη με τις προετοιμασίες του ρεβεγιόν και τα λοιπά, οπότε δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου. Ήταν μια πάρα πολύ ευχάριστη έκπληξη.»

Όσον αφορά την θετική απάντηση που έδωσε στον -πλέον- αρραβωνιαστικό της: «Ήταν με τη μια «ναι» εννοείται. Δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις. Άπειρη συγκίνηση και πολύ χαρά. Όλα τα όμορφα και καλά συναισθήματα στον υπέρμετρο βαθμό.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις