Παρασκευή, 17 Μαΐ
21oC Αθήνα

Αννα Κορακάκη: Εχει τόσο… πλάκα! Οι αστείοι τσακωμοί με τον πατέρα της

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Αννα Κορακάκη και ο πατέρας της μίλησαν για τη σχέση τους και τις πολλές φορές που έχουν αρπαχτεί στην προπόνηση! Παρά την κούρασή τους είχαν διάθεση για χιούμορ.

Αρχικά παραδέχθηκε ότι πιέστηκε στον τελικό: “Ζορίστηκα όταν έγινε το 6-6.
Προσπάθησα να μην κάνω λάθος και τα κατάφερα. Δεν έχεις περιθώριο να επηρεαστείς, να πέσεις ψυχολογικά αν πάει κάτι στραβά!”

Επειτα ο μπαμπάς της και προπονητής της, Τάσος Κορακάκης παραδέχθηκε στην κάμερα της ΕΡΤ, γελώντας: “Σκοτωνόμαστε στην προπόνηση και στο σπίτι συνεχίζονται οι καυγάδες. Την έδιωξα πολλές φορές από την προπόνηση και έφευγε και μόνη της”.
Η Αννα πρόσθεσε: “Δεν μπορούσα να συνεχίσω με τόσα νεύρα και παραπονιόμουν στη μητέρα μου ότι με μάλωνε”.
Ο μπαμπάς συμπλήρωσε: “Τα άκουγα εγώ μετά!”


Εκτός από τον μπαμπά, η μαμά μάλωνε και την Αννα: “Εκτός από φωνές σκοπευτήριο, άκουγε και φωνές στο σπίτι για την ακαταστασία. Δεν είχα χρόνο για κάτι άλλο, πέρα από τη σκοποβολή”.

Ο Τάσος Κορακάκης έχει κι έναν γιο που ασχολείται με την σκοποβολή: “Είναι καλύτερος από την Αννα και έχει λιγότερα νεύρα αλλά δεν έχει το ίδιο σθένος!”

Η Αννα Κορακάκη και ο πατέρας τους δεν θα μείνουν στο Ρίο. Την Πέμπτη θα βρίσκονται στην Ελλάδα. Θα φτάσουν στο αεροδρόμιο Μακεδονία το απόγευμα. Πρώτα θα φθάσει στην Αθήνα, μέσω Ρώμης με την πτήση της Alitalia AZ 720 με ώρα άφιξης 11.40 το πρωί.

Οσο μιλούσε η Αννα στην ΕΡΤ, στο πλάνο μπήκε ο Ηλίας Ηλιάδης που αγωνίζεται σήμερα στο τζούντο και είπε μ’ ένα καλόκαρδο χαμόγελο στα χείλη: “Η Αννα είναι θρύλος! Μας έδωσε ενέργεια και πίστη για τον αγώνα μας”.

 

Η Άννα Κορακάκη υποστηρίζεται από τον Stoiximan.gr.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε