Παρασκευή, 17 Μαΐ
19oC Αθήνα

Άννα Κορακάκη: «Περάσαμε μεγάλη ταλαιπωρία στην Ιταλία! Η Άννα έκλαιγε», λέει ο πατέρας της [vid]

Άννα Κορακάκη: «Περάσαμε μεγάλη ταλαιπωρία στην Ιταλία! Η Άννα έκλαιγε», λέει ο πατέρας της [vid]

Την απίστευτη ταλαιπωρία που πέρασαν στην Ιταλία με το μπλόκο των αρχών που ήθελαν να κάνουν ξανά έλεγχο στα πιστόλια της Αννας Κορακάκη, περιέγραψε ο πατέρας της και προπονητής της Τάσος και μάλιστα περιέγραψε τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν στο Ολυμπιακό Χωριό.

Για την ταλαιπωρία με τα όπλα στην Ιταλία είπε:

«Δεν γίνεται ποτέ αυτό. Από την στιγμή που έγινε τσεκάρισμα από το Ρίο για την Αθήνα, τα κατεβάσαμε εκεί γυρνούσαμε επι μια ώρα στο αεροδρόμιο. Μας πήγαιναν από τμήμα σε τμήμα, χάσαμε την πτήση, η Άννα έκλαιγε, τρελλάθηκε! Δεν ξέραμε πότε θα φύγουμε, δεν μας έλεγαν πότε θα φύγουμε και με ποιά πτήση. Δεν έχουμε φάει. Ούτε νερό δεν προλάβαμε να πιούμε».

Στο ερώτημα γιατί έφυγαν από το Ολυμπιακό Χωριό και η Άννα έχασε την ευκαιρία να είναι η σημαιοφόρος στην τελετή λήξης είπε: 

«Ήταν πολλές οι μέρες. Οι συνθήκες είναι τραγικές στο Ολυμπιακό Χωριό. Το φαγητό ήταν χάλια, δεν υπήρχε φαγητό να φάμε, δεν είχαμε τηλεόραση στο δωμάτιο να δούμε έστω τα αγωνίσματα. Δεν μπορούσαμε να πάμε να παρακολουθήσουμε αγώνες. Ούτε τα ρούχα μας δεν μπορούσαμε να πλύνουμε. Είμασταν ήδη 18 ημέρες στην Βραζιλία».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΟΡΑΚΑΚΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε