Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Άννα Κορακάκη: Χόρεψε ζεϊμπέκικο και αποθεώθηκε στη Δράμα [pics, vids]

Άννα Κορακάκη: Χόρεψε ζεϊμπέκικο και αποθεώθηκε στη Δράμα [pics, vids]

Σαμπάνιες, χοροί, καπνογόνα, γέλια και φωνές. Η Δράμα άνοιξε την αγκαλιά της και υποδέχτηκε το δικό της παιδί, την Άννα Κορακάκη, με ένα μεγάλο γλέντι και την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη να χορεύει ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του θρυλικού Ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας.

Η κούραση από το πολύωρο ταξίδι αλλά και την ταλαιπωρία που υπέστη στο αεροδρόμιο της Ρώμης κατά την επιστροφή της από τη Βραζιλία στην Ελλάδα όταν οι Ιταλοί τη… μπλόκαραν για να κάνουν έλεγχο στα όπλα της, την πτόησαν την 20χρονη χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκη.

Η επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έπρεπε να γιορταστεί. Κι εκείνη ήταν πολύ χαρούμενη που επέστρεψε κοντά στην οικογένειά της αλλά και τους ανθρώπους που τη στήριξαν πριν την επιτυχία, στους οποίους άλλωστε και αφιέρωσε τον άθλο της Βραζιλίας.

Έτσι, αργά το βράδυ της Πέμπτης (11.08.2016) στήθηκε… τρικούβερτο γλέντι για χάρη της Άννας Κορακάκη. Η οποία δεν αρνήθηκε να χορέψει. Όχι μόνο χόρεψε το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας, με τους παριστάμενους να τη ραίνουν με… χαρτοπετσέτες και τον μπαμπά της να της ανοίγει σαμπάνιες, αλλά στη συνέχεια χόρεψε και όσους βρίσκονταν μαζί της στη χαρά της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Νωρίτερα, οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη Δράμα ήταν πρωτοφανείς! Εκατοντάδες κόσμου στους δρόμους, με καπνογόνα, φωνές και… κορναρίσματα, υποδέχτηκαν τη χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκη, την πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που επανέλαβε τον θρίαμβο του Τσικλητήρα και 102 χρόνια μετά κατέκτησε δυο μετάλλια στους ίδιους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με πληροφορίες από seleo.gr και dramini.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε