Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Άννα Κορακάκη: «Υπερασπίστηκα τον τίτλο μου για δεύτερη συνεχόμενη φορά»

Intime.gr

Η Άννα Κορακάκη μίλησε μέσω social media και εξέφρασε την ικανοποίησή της, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 25μ στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πιστόλι 25μ., στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Πολωνίας. Η Ολυμπιονίκης του Ρίο πέρασε στην οκτάδα, βελτίωσε κατακόρυφα την απόδοσή της, πήρε αρχικά την πρώτη θέση στον πρώτο αγώνα κατάταξης και την πρόκριση στον τελικό, όπου άφησε διαδοχικά πίσω της τη Νίνο Σαλουκβάτζε από τη Γεωργία και τη Ντορίν Φένεκαμπ από τη Γερμανία, για να επικρατήσει στο τέλος και της Βουλγάρας Αντοανέτα Κοσταντίνοβα και να εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο.

Μετά τη σπουδαία διάκρισή της (υπερασπίστηκε τον τίτλο της), έστειλε μέσω social media το μήνυμά της, δηλώνοντας ενθουσιασμένη για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η χρονιά.

Το μήνυμα της Άννα Κορακάκη:

«ΧΡΥΣΟ στους τρίτους Ευρωπαϊκούς Αγώνες για την Ελλάδα μας!! Με αυτό, υπερασπίστηκα τον τίτλο μου για δεύτερη συνεχόμενη φορά, αφού και στους προηγούμενους Ευρωπαϊκούς Αγώνες πριν 4 ολόκληρα χρόνια στο Μινσκ, είχα κερδίσει τον ίδιο αγώνα!

Λίγο καιρό μετά τα χρυσά μετάλλια στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα & το παγκόσμιο κύπελλο, αυτή η διάκριση έρχεται να επισφραγίσει μία άκρως πετυχημένη χρόνια έως τώρα! Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και τη στήριξη! Θα επανέλθω με νέα ανάρτηση με ιδιαίτερες ευχαριστίες, γιατί κάθε άλλο παρά μόνη είμαι σε αυτές τις επιτυχίες…»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις