Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ανώτερη και άνετη η Μπάγερν κατέκτησε το Σούπερ Καπ κόντρα στη Ντόρτμουντ

Ανώτερη και άνετη η Μπάγερν κατέκτησε το Σούπερ Καπ κόντρα στη Ντόρτμουντ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπάγερν Μονάχου χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα νίκησε 3-1 την Μπορούσια Ντόρτμουντ με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γερμανίας.

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν κατέκτησε η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σκοράρει (41′) πήραν το προβάδισμα επί της Ντόρτμουντ στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», όπου διεξαγόταν η αναμέτρηση.

To πρώτο γκολ της Μπάγερν στη Βεστφαλία ήρθε με τον Ντέιβις να βγάζει τη σέντρα απ’ τα αριστερά και ο Λεβαντόβσκι με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Στο β΄ μέρος, η Μπάγερν ανέβασε την απόδοσή της για να διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν ο Ντέιβις γύρισε απ’ τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Ακάντζι, ο Λεβαντόφσκι δεν βρήκε την μπάλα, κάτι που έκανε ο Μίλερ σε κενή εστία.

Στο 54′, πάντως ο Χάαλαντ βρήκε δίχτυα, όμως ο Νορβηγός ήταν εκτεθειμένος, κάτι που επιβεβαιώθηκε και απ’ το VAR. Στο 64ο λεπτό, όμως η Ντόρτμουντ μείωσε, όταν ο Μπέλιγχαμ άφησε την μπάλα στον Μάρκο Ρόις, ο οποίος είχε πάρει θέση λίγο έξω απ’ την περιοχή και με ένα πολύ ωραίο σουτ έγραψε το 2-1.

Στο 74ο λεπτό ο Ακάντζι έκανε ένα λάθος έξω απ’ την περιοχή, έχασε την μπάλα απ’ τον Τολισό, ο Λεβαντόφσκι πήρε την μπάλα και με χαρακτηριστική άνεση έγραψε το 3-1. Ο Χάαλαντ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε για να μειώσει στο σκορ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις