Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί κινδυνεύουν να χάσουν το Μουντιάλ του Κατάρ με το Ιράν

Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί κινδυνεύουν να χάσουν το Μουντιάλ του Κατάρ με το Ιράν
Intime.gr

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα τους, οι Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί της ΑΕΚ κινδυνεύουν να χάσουν τη θέση τους στην εθνική Ιράν, για σχόλια εις βάρος του προπονητή της ομάδας.

Σύμφωνα με τον Ιρανό δημοσιογράφο Χατάμ Σιραλιζαντέ οι δύο παίκτες της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί ενδέχεται να μην βρίσκονται στις κλήσεις του Ντράγκαν Σκότσιτς για το φιλικό που έκλεισε το Ιράν με την Ουρουγουάη, τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μαζί με τους Μεχντί Ταρεμί, Αλιρέζα Τζάχανμπακς και Εζατολάχι είχαν κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά του προπονητή (ο Σκότσιτς απολύθηκε αλλά προσελήφθη και πάλι και μάλλον στο ενδιάμεσο διάστημα έγιναν τα συγκεκριμένα σχόλια), με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Ιράν να αντιδρά έντονα, καθώς θεωρεί ότι είναι παρέμβαση στα εσωτερικά της ομοσπονδίας αυτό που έκαναν οι ποδοσφαιριστές.

Να σημειωθεί ότι τόσο ο Καρίμ Ανσαριφάρντ (είναι εκτός πλάνων του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ) και ο Εχσάν Χατζισαφί είναι… παλιοσειρές στην Εθνική του Ιράν με 90 και 114 συμμετοχές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις