Αντετοκούνμπο: “Έχασα το μυαλό μου κι έκανα κάτι χαζό” (video)

ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν αυτή τη φορά αρνητικός πρωταγωνιστής στο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς, όχι για τις επιδόσεις του στο παρκέ, αλλά για ένα χτύπημα σε αντίπαλο που οδήγησε στην αποβολή του.

Ο “Greek Freak” εμφανίστηκε μετανιωμένος μετά το τέλος του αγώνα και έκανε λόγο για άσχημη πράξη σε μία στιγμή που έχασε το μυαλό του, υποστηρίζοντας ότι αν γυρνούσε το χρόνο πίσω θα λειτουργούσε διαφορετικά.

Οι δηλώσεις του Αντετοκούνμπο

«Ήταν μία άσχημη πράξη. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα το ξανάκανα. Είμαστε όλοι άνθρωποι όμως. Πιστεύω ότι έχω κάνει εξαιρετική δουλειά όλη την σεζόν και στην καριέρα μου να κρατάω την ψυχραιμία μου, αλλά είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να παίζω μπάσκετ και να προχωρήσω.

Ο Αντετοκούνμπο κουτούλησε αντίπαλο και κινδυνεύει με “βαριά” τιμωρία (video)

Δεν νομίζω ότι ήμουν εκνευρισμένος με τον Βάγκνερ. Νομίζω ότι απλώς ήταν μία σειρά από βρώμικα χτυπήματα που το έχτισαν αυτό. Παίκτες να μου βάζουν τρικλοποδιά, να πέφτουν στα πόδια μου, να με κρατάνε, να με χτυπάνε. Όλα αυτά. Δεν έχω τίποτα με τον Βάγκνερ, απλώς σκεφτόμουν έχω όλα τα παιχνίδια που οι αντίπαλοί μου με χτυπάνε και έχασα το μυαλό μου για μία στιγμή. Όπως είπα, αν μπορούσα να γυρίσω πίσω, θα το άλλαζα και θα έμενα στο παιχνίδι. Πρέπει να ζήσω με αυτό. Λάθος μου. Πρέπει να μάθω από αυτό. Χαίρομαι που παίξαμε ωραίο μπάσκετ, περάσαμε καλά και νικήσαμε. Πρέπει να εστιάσουμε στα playoffs.

Συνήθως απλώς προσπαθώ να τελειώσω το παιχνίδι και να μην κάνω κάτι χαζό. Κάποιες στιγμές απλώς για μερικά δευτερόλεπτα δεν σκέφτεσαι και κάνεις κάτι χαζό. Σε όλη την καριέρα μου πιστεύω ότι έχω καταφέρει να δείχνω συγκεντρωμένος και να μην επηρεάζομαι από αυτά που μου κάνουν οι αντίπαλες ομάδες. Σήμερα ήταν η μέρα και ελπίζω ότι ήταν η τελευταία φορά που αντέδρασα έτσι. Ξέρω ότι τα χτυπήματα θα συνεχίσουν να έρχονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις