Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: “Καρφί” του Χάρντεν για τον Γιάννη! “Αν είσαι ψηλός και γρήγορος δεν χρειάζεται ταλέντο για να τα καταφέρεις”

Αντετοκούνμπο: “Καρφί” του Χάρντεν για τον Γιάννη! “Αν είσαι ψηλός και γρήγορος δεν χρειάζεται ταλέντο για να τα καταφέρεις”
ΦΩΤΟ Reuters

Συνέχεια στην κόντρα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έδωσε ο Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς, με τον “μούσια” να δηλώνει πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερο ταλέντο αν κάποιος είναι τόσο ψηλός και μπορεί απλά να τρέχει.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Τζέιμς Χάρντεν δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP της σεζόν και όχι ο ίδιος. Ο Γιάννης πήρε την εκδίκησή του όταν έκανε την επιλογή της ομάδας του για το All Star Game και τον άφησε εκτός αφού προτίμησε όπως είπε “κάποιον που μπορεί να πασάρει”. Κάποιες εβδομάδες αργότερα ο Χάρντεν επέστρεψε με μια σκληρή δήλωση για τον Greek Freak.

“Εύχομαι κι εγώ να ήμουν τόσο ψηλός, να έτρεχα και απλά να κάρφωνα. Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες ικανότητες. Χρειάστηκε όντως να μάθω πώς παίζεται το μπάσκετ, να αποκτήσω δεξιότητες για να παίξω. Θα προτιμούσα το πρώτο οποιαδήποτε μέρα!”

Η σπόντα είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη, ενώ είχε κάτι να πει και για το θέμα της πάσας. Όταν έκανε την επιλογή της ομάδας του ο Γιάννης είχε “κολλήσει” μεταξύ Κέμπα Ουόκερ και Τράε Γιανγκ. Όταν ο Μπάρκλεϊ τον ρώτησε γιατί δεν θέλει τον Χάρντεν, ο Αντετοκούνμπο απάντησε πως θέλει κάποιον που να μπορεί να πασάρει την μπάλα, προκαλώντας το γέλιο όλων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις