Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αντετοκούνμπο: Οι ευχές στον μπαμπά “Giannis” και η ασύλληπτη επίδοση στο Ντιτρόιτ! (pics+video)

Αντετοκούνμπο: Οι ευχές στον μπαμπά “Giannis” και η ασύλληπτη επίδοση στο Ντιτρόιτ! (pics+video)
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και πάλι εδώ! Μετά την απουσία από τα παρκέ λόγω της γέννησης του πρώτου του παιδιού, ο “Greek Freak” επέστρεψε στην αγωνιστική δράση οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη επί των Πίστονς με μία εξαιρετική εμφάνιση, ενώ δέχτηκε και τα συγχαρητήρια ενός πιτσιρικά οπαδού, για το γεγονός ότι έγινε πατέρας.

Ασταμάτητος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην επιστροφή του στη δράση ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση κόντρα στους Πίστονς με 33 πόντους (13/20 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 7/11 βολές), 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Η απουσία του “Greek Freak” στα τελευταία ματς, οφειλόταν στον ερχομό του πρώτου του παιδιού στον κόσμο, του Λίαμ. Οι οπαδοί των Μπακς που βρέθηκαν στο Ντιτρόιτ δεν έχασαν έτσι την ευκαιρία να ευχηθούν στον Γιάννη για το χαρμόσυνο γεγονός.

Ένας μικρός φίλο των “ελαφιών” μάλιστα κρατούσε πλακάτ το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά “Συγχαρητήρια για τον μπέμπη Λίαμ”.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας σούπερσταρ -όπως συνηθίζει να κάνει φέτος- έδωσε τα παπούτσια του σε έναν τυχερό πιτσιρικά, ο οποίος κατενθουσιάστηκε, παρ’ ότι υποστηρικτής των Πίστονς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις