Site icon NewsIT

Αντετοκούνμπο: Τα… έσπασε στο Μαϊάμι! Η χειρότερη εμφάνιση της σεζόν (video)

03.03.2020 | 10:01
Αντετοκούνμπο: Τα… έσπασε στο Μαϊάμι! Η χειρότερη εμφάνιση της σεζόν (video)

Mar 2, 2020; Miami, Florida, USA; Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) saves the ball from going out of bounds as Miami Heat forward Bam Adebayo (13) follows on the play in the first quarter at American Airlines Arena. Mandatory Credit: Jim Rassol-USA TODAY Sports

Μόλις λίγες ώρες μετά τη “μαγική” του εμφάνιση κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του και στο Μαϊάμι, γνωρίζοντας μία από τις πιο “βαριές” ήττες στη σεζόν, με το 105-89 από τους Χιτ.

Ο Greek Freak ήταν σε άσχημη βραδιά και πραγματοποίησε το χειρότερό του παιχνίδι για φέτος επιθετικά, καθώς τελείωσε τον αγώνα με μόλις 13 πόντους (6 στο πρώτο ημίχρονο) και συνολικά 6/18 σουτ (6/14 δίποντα, 0/4 τρίποντα). Βρέθηκε έτσι στο -16 στη σχετική αξιολόγηση, έχοντας την πιο κακή απόδοση από όλους τους Μπακς.

Αντετοκούνμπο: “Κρυπτονίτης” το Μαϊάμι! Οι Χιτ σταμάτησαν ξανά τους Μπακς – Τα αποτελέσματα στο NBA (video)

Ο Έλληνας γκαρντ – φόργουορντ θα πρέπει πάντως να ψάξει “λύσεις” κόντρα στην άμυνα του Μαϊάμι, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που είναι στο 2-0 εναντίον τους και είναι πιθανό οι δυο τους να συναντηθούν και στα πλέι οφ της Ανατολής.

Η κακή εμφάνιση του Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι

Miami Heat DEFENDED Giannis Antetokounmpo

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version