Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Άντι Μάρεϊ – Στέφανος Τσιτσιπάς: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα δείτε τη συνέχεια του αγώνα τους στο Wimbledon

Άντι Μάρεϊ – Στέφανος Τσιτσιπάς: Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα δείτε τη συνέχεια του αγώνα τους στο Wimbledon
Reuters

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Άντι Μάρεϊ για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon δεν ολοκληρώθηκε, αφού… μας πήρε η ώρα, το βράδυ της Πέμπτης (06.07) και θα συνεχιστεί σήμερα.

Η “μάχη” του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Άντι Μάρεϊ στο δεύτερο γύρο του Wimbledon διεκόπη λόγω προχωρημένου της ώρας. Ο Βρετανός αθλητής ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 6-7(3), 7-6(2), 6-4, όταν ο διαιτητής αποφάσισε να σταματήσει το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι αγώνες μπορούν να γίνουν έως τις 11:00 το βράδυ τοπική ώρα. Τσιτσιπάς και Μάρεϊ είχαν δώσει ένα αμφίρροπο ματς με τα τρία σετ να λήγουν στην παράταση και ο αγώνας να έχει διαρκέσει 2 ώρες και 53 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία φάση, ο Βρετανός ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε, σε τι κατάσταση θα εμφανιστεί σήμερα.

Η συνέχεια του Μάραϊ – Τσιτσιπάς θα γίνει μετά το παιχνίδι του Κάρλος Αλκαράθ με τον Αλεξάντερ Μίλερ (15:30), κάτι που σημαίνει ότι λογικά να ξεκινήσει μετά τις 17:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 1HD.

ΦΩΤΟ: REUTERS/Hannah Mckay

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις