Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Χαίρομαι που έφερα το νταμπλ στην Ελλάδα» δήλωσε η «χρυσή» βαδίστρια

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Χαίρομαι που έφερα το νταμπλ στην Ελλάδα» δήλωσε η «χρυσή» βαδίστρια

Έχοντας περασμένα στο λαιμό τα χρυσά τους μετάλλια που κέρδισαν στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψαν το μεσημέρι της Δευτέρας (22.08.2022) στην Ελλάδα.

Στις πρώτες της δηλώσεις, μετά την άφιξη της στο “Ελ. Βενιζέλος”, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αναφέρθηκε στο εκπληκτικό νταμπλ που έκανε στο βάδην, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου, επέλεξε να μην σχολιάσει τς δυσκολίες που πέρασε για να φτάσει σε αυτό το “χρυσό” σκαλί, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον.

Για το εκπληκτικό επίτευγμα των δυο χρυσών μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό και για το γεγονός, πως είναι η πρώτη γυναίκα που καταφέρνει κάτι τέτοιο: “Χαίρομαι που έχω πάρει Ευρωπαϊκό μετάλλιο, που έκανα το νταμπλ, που είμαι Ελληνίδα και το έφερα στη χώρα μου”

Για το εάν… έκλεισε κάποια στόματα, που της έβαλαν εμπόδια, με τη συγκεκριμένη μεγάλη επιτυχία: “Θα χαρώ τη στιγμή μου, δεν θα πάω στο παρελθόν. Έχω να θυμηθώ την προσωπική μου διαδρομή και τίποτα άλλο”.

Όσον αφορά τους επόμενους στόχους: “Έχουμε στόχους. Βήμα βήμα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.”

Σχετικά με την προπόνηση που κάνει και το εάν είναι μοναχική: “Είμαι στην Καρδίτσα, αλλά τις βασικές περιόδους βρίσκομαι με τον προπονητή μου, σε προετοιμασίας. Έρχομαι στην Αθήνα αρκετά συχνά, για να μπορώ να βρίσκομαι δίπλα του. Είναι πολύ δύσκολη η προετοιμασία, πολλά τα χιλιόμετρα, πολύ μοναχική. Έχουμε πράγματα να σκεφτόμαστε και εγώ και τα κορίτσια (σ.σ. αναφερόμενη στις συναθλήτριες της στο βάδην, που ήταν δίπλα της).

Να αναφέρουμε ότι τη Δευτέρα (22.08) η ΕΟΕ ανακοίνωσε ότι ήταν αναληθή τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Ντρισμπιώτη δεν ήταν επιλαχούσα στο πρόγραμμα της ΔΟΕ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις